Betalen

Betalen

Betaalmethoden

We hebben voor de volgende betaalmogelijkheden gekozen:

  • iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Alleen mogelijk met een Nederlands rekeningnummer. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.
  • Vooruitbetaling. Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 396.4738.65 ten name van My Little Concern in Amsterdam onder vermelding van de artikelnaam en maat. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt naar verwachting 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons is verwerkt.

Veilige verbinding: SSL-verbinding

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Bij Mylittledress.nl betaal je veilig online via de SSL-verbinding van Mijnwebwinkel.nl, de host van Mylittledress.nl.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

Prijzen

Alle prijzen die op deze site genoemd worden zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Verzendkosten

PostNl zal de bestelling verzorgen. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

• Reguliere Post bezorging. Kan het door de brievenbus? Dan kunnen wij de bestelling aanbieden via de reguliere post bezorging van PostNL. De bestelling zal gefrankeerd en doorberekend worden volgens de PostNL Tarieven. 

• Bezorging met Track&Trace code. Binnen Nederland betaal je bij bestellingen tot €100,-  €6,75. Komt het aankoopbedrag boven €100,-, dan is de verzending gratis. 

Een bestelling is (gedeeltelijk) door Mylittledress.nl geannuleerd

Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

  • Het artikel is toch niet leverbaar;
  • We hebben je vooruitbetaling 1 week na het plaatsen van je bestelling nog niet ontvangen. Dit geldt alleen als je voor de betaalmethode ‘Vooruitbetalen’ hebt gekozen.

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van je bestelling blijkt dat een product dat je hebt besteld niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief eventuele verzendkosten indien het de gehele bestelling betreft, aan jou gecrediteerd.

My Little Dress

  • Dubbelzijdig draagbaar
  • Limited edititions
  • Voor 14 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Veilig betalen met IDeal en PayPal

 

© 2012 - 2018 My Little Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel