Retourneren

Retourneren

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht de maat niet juist zijn of voldoet een artikel niet aan je verwachting, dan kan deze uiteraard geretourneerd of geruild worden volgens onderstaande voorwaarden en procedures. Ruilen geldt niet voor artikelen uit de sale.

Voorwaarden en procedure 

Voor retourzendingen geldt een aantal voorwaarden:

  • De retourzending dient van tevoren, uiterlijk binnen 7 werkdagen na aflevering van de bestelling op het bezorgadres, per e-mail aangemeld te worden via info@mylittledress.nl ovv Retour. Mocht het om een defect gaan, dan vinden wij het prettig om een foto hiervan vooraf via de mail te ontvangen. 
  • Vul het retourformulier in dat bij het artikel is bijgesloten. Dit formulier dient samen met het artikel per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na aflevering op het bezorgadres, op het retouradres bij ons aanwezig zijn.
  • Het te retourneren artikel moet in de oorspronkelijke staat verkeren, indien redelijkerwijs mogelijk nog voorzien zijn van labels/eventuele aangehechte kaartjes en in de originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet teruggenomen indien het artikel:

          •  gedragen en/of gewassen is, en/of

          •  je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen, en/of

          •  je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

Retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld, worden niet geaccepteerd.

Let op: de kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Is er echter sprake van:

  • een defect in het kledingstuk of
  • het verzonden product correspondeert niet met het bestelde product;

dan zijn de retourkosten voor rekening van My Little Dress. In dat geval verzoeken wij je een email te sturen aan info@mylittledress.nl met daarin een opgaaf van de verzendkosten, zodat wij deze aan jou kunnen crediteren.

Terugbetaling

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de zending op het retouradres van My Little Dress, op voorwaarden dat het artikel ongeschonden door My Little Dress ontvangen is en aan bovenstaande voorwaarden is voldaan;. Indien de bestelling op jouw verzoek met Track & Trace code was verzonden en hiervoor geen verzendkosten in rekening waren gebracht en je retourneert de gehele bestelling, dan wordt een bedrag van € 6,75 (= de bijdrage in de bezorgkosten) in mindering gebracht op je retourtegoed. 

My Little Dress behoudt zich het recht voor retourzendingen slechts gedeeltelijk of in het geheel niet te vergoeden indien ze niet voldoende gefrankeerd zijn, de artikelen niet voor zoveel als mogelijk is in de originele verpakking zitten, beschadigd zijn, de artikelen reeds gebruikt zijn of dat de retourzending niet binnen 7 dagen vanaf de dag van ontvangst bij ons is aangemeld en/of binnen 14 werkdagen niet op het retouradres is afgeleverd. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.

Ruilen

Wil je ruilen voor een andere maat? Laat het ons binnen 7 dagen weten via de info@mylittledress.nl ovv Ruilen. Indien voorradig wordt het kostenloos opgestuurd, na ontvangst van de retourzending binnen 14 dagen. 

Hoe kan ik terugsturen?

Stuur het artikel terug via PostNL Pakketservice Track&Trace (6,75 euro) of lever het af op ons retouradres:          

My Little Concern
T.a.v. Retourafdeling 
Achtergracht 25 sous
1017 WL Amsterdam

Na ontvangst van het artikel zullen we het nieuwe artikel toesturen of het aankoopbedrag van het artikel terugstorten (excl de verzendkosten). Dit geldt niet voor sale-artikelen, zie hieronder.

Sale artikelen

Sale artikelen kunnen ook geretourneerd worden volgens de bovenstaande retour voorwaarden en procedures. Wij kunnen deze artikelen niet omruilen geven we ook geen geld retour. Je ontvangt van ons een tegoed-code waarmee je nieuwe bestellingen kunt plaatsen.

Annuleren

Het annuleren van je nog niet verzonden bestelling is mogelijk. Stuur zo spoedig mogelijk een e-mail naar info@mylittledress.nl ovv Annuleren en vermeld hierin indien nodig je bankgegevens. Wij bevestigen het verzoek per e-mail. Als de bestelling nog niet is verzonden zullen we het aankoopbedrag, wanneer je dit al voldaan hebt, terugstorten. Alleen indien de bestelling nog niet is verzonden, zullen we tevens eventuele verzendkosten aan je crediteren. Indien de bestelling al is verzonden, storten we het aankoopbedrag terug zodra we het artikel/de artikelen retour ontvangen hebben.

Let op! Wij versturen bestellingen doorgaans vijf keer per week. Als je op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld, en de betaling is op tijd bij ons binnen, dan zal de bestelling ook die dag worden verzonden.

 

My Little Dress

  • Dubbelzijdig draagbaar
  • Limited edititions
  • Voor 14 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Veilig betalen met IDeal en PayPal

 

© 2012 - 2018 My Little Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel